Корони и мостове

Зъби с незадоволителна форма, зъби които имат някакви разрушения или изменен цвят могат да бъдат възстановени чрез металокерамични или други коронки. Цветът и формата на тези корони идеално съответства на останалата част от съзъбието. Прецизно изработените корони и мостове са въпрос на избор при решаването на проблеми свързани с един или повече липсващи зъби или сериозно разрушени зъби. Много е важна подготовката на пострадалите зъби за изработване и поставяне на корона или мост. Избора на вида на короните или мостовете е строго индивидуален и се обсъжда заедно с лекуващият стоматолог. В днешно време най-достъпни и популярни са металокерамичните корони и мостове, които могат да имат абсолютно естетичен вид и достатъчна здравина.

Leave a Comment

За нас

Др. Ани вълова е доктор по дентлана медицина практикуващ професиата над 20 години. През годините през кабинета й преминават стотици пациенти. Нейната цел е цел е да осигури ефективно и безболезнено лечение, като задоволи техните изисквания за качество и естетика.

Работно време

Понеделник - 13.30-19.00Вторник - 8.30-14.00Сряда - 13.30-19.00Четвъртък - 8.30-14.00Петък - 8.30-14.00Събота и Неделя - почивни дни

За връзка с нас

Телефон: +359 888 93 92 11гр.Враца, бул.Н.Войводов 7(на гърба на блок "Явор и Калина")