Връзка

Избелване на зъбите. Къде – вкъщи или в кабинета?

Избелването на зъбите в домашни условия набира все по голяма популярност не само защото е лесно и безопасно, но дава и отлични резултати! Предимствата на избелването на зъби в домашни условия са че:
• Избелващият агент е със значително по-малка агресивност в сравнение с избелването в кабинета.
• Изработените индивидуални шини могат да се използват дългосрочно, като при нужда от опресняване на цвета се закупува само шприца с избелващ агент, което спестява средства.
• Избелващият агент е активен в продължение на 8-10 часа, което го отличава от многото системи за избелване продавани свободно в аптечната мрежа.
• Видимият ефект е още след първата процедура. Крайният резултат се отчита на 10 – 12тия ден, като резултата от избелването трае до две години в зависимост от хранителния режим.
Започва се с преглед на състоянието на зъбите и почистване на зъбния камък. Почистването на зъбния камък е необходимо, тъй като в противен случай, избелващият агент не би могъл да достигне до зъбите и избелването не би довело до желаният резултат. Зъбният камък е и причина за много заболявания на венците и редовното му почистване е необходимо за поддържането на здрава, красива усмивка и свеж дъх. След почистването на зъбния камък зъбите се полират. Непосредствено след почистването на зъбния камък се взима отпечатък от челюстите с помощта на алгинатен материал.
Изработват се индивидуални шини, които се носят по време на сън в продължение на 6 до 8 часа. Самите шини са меки и удобни за носене и не предизвикват дискомфорт по време на сън.
При получаване на шините пациента получава и всички необходими материали и инструкции за това, как се нанася избелващият агент, какви грижи да се полагат за шините и препоръчителен хранителен режим за по-дълготраен ефект на избелването. В същото посещение се изпробват шините за точно пасване върху зъбите и се правят корекции ако е необходимо. Важно е да се отбележи, че по време на избелването трябва да се избягват храни и напитки, които биха могли да оцветят зъбите, като черен чай, кафе, кола или червено вино.

Learn more

За нас

Др. Ани вълова е доктор по дентлана медицина практикуващ професиата над 20 години. През годините през кабинета й преминават стотици пациенти. Нейната цел е цел е да осигури ефективно и безболезнено лечение, като задоволи техните изисквания за качество и естетика.

Работно време

Понеделник - 13.30-19.00Вторник - 8.30-14.00Сряда - 13.30-19.00Четвъртък - 8.30-14.00Петък - 8.30-14.00Събота и Неделя - почивни дни

За връзка с нас

Телефон: +359 888 93 92 11гр.Враца, бул.Н.Войводов 7(на гърба на блок "Явор и Калина")