Зъбни протези

Представлява бърз и достъпен метод за възстановяване на различни по големина дефекти. Бива пълно и частично. Отнема около две седмици за изработка,през което време се виждаме често за различни проби и измервания нужни за процеса.
Протезите се изработват от различни видове пластмаса.
Обикновени или акрилови протези,те са сравнително евтини за възстановяване на големи дефекти. Основни техни минуси са липсата на еластичност и използването на неестетични(метални)куки за задържане. Въпреки това са наложени на пазара заради ниската им цена и задоволителни естетични и функционални качества.
Друг вариант на подвижно протезиране са термосенс протезите-частични или тотални, които са гъвкави и практически е невъзможно да бъдат счупени.
Това позволява протезата да е максимално тънка и комфортна. Не се нарушават вкусовите възприятия по време на храна. Темосенс протезите отговарят на високите изисквания за комфорт, естетика и стабилност във времето.

За нас

Др. Ани вълова е доктор по дентлана медицина практикуващ професиата над 20 години. През годините през кабинета й преминават стотици пациенти. Нейната цел е цел е да осигури ефективно и безболезнено лечение, като задоволи техните изисквания за качество и естетика.

Работно време

Понеделник - 13.30-19.00Вторник - 8.30-14.00Сряда - 13.30-19.00Четвъртък - 8.30-14.00Петък - 8.30-14.00Събота и Неделя - почивни дни

За връзка с нас

Телефон: +359 888 93 92 11гр.Враца, бул.Н.Войводов 7(на гърба на блок "Явор и Калина")