Естетични пломби

Един от често задаваните въпроси на пациентите е: „Кое е по-добре, амалгама или фотополимер? Чувал съм че амалгамата е много по-здрава от фотополимера!“
Амалгамата е материал, които се използва от десетилетия за възстановяване на всякакви дефекти на зъбите. Предимстават му са, че не се влияе от влагата в устната кухина при поставянето му, евтин е като материал и с доказани резултати.
Фотополимерите от друга страна еволюираха много през последното десетилетие и са основен избор на много зъболекари. Сега те са много издръжливи и се предлагат във всякакви цветове за постигане на максимално естетични резултати. В заключение можем да кажем, че фотополимерните пломби изискват повече от зъболекаря, но са с много дълготрайни и естетични резултати, докато амалгамените пломби не са толкова претенциозни, но и не отговарят на изискванията за съвременно естетично зъболечение.

За нас

Др. Ани вълова е доктор по дентлана медицина практикуващ професиата над 20 години. През годините през кабинета й преминават стотици пациенти. Нейната цел е цел е да осигури ефективно и безболезнено лечение, като задоволи техните изисквания за качество и естетика.

Работно време

Понеделник - 13.30-19.00Вторник - 8.30-14.00Сряда - 13.30-19.00Четвъртък - 8.30-14.00Петък - 8.30-14.00Събота и Неделя - почивни дни

За връзка с нас

Телефон: +359 888 93 92 11гр.Враца, бул.Н.Войводов 7(на гърба на блок "Явор и Калина")